Bedrijfsuitjes zeilen

Bedrijfsuitjes zeilen Friesland: waterland aan de Waddenzee en het IJsselmeer

Met de wind in de zeilen, varen we op het IJsselmeer of de Waddenzee, het meest unieke en dynamische natuurgebied van Nederland. De weidse luchten is het decor van een heerlijke zeil- en Wadden-tocht met personeel of relaties. Een echte teambuilding die weer nieuwe ideeën oproepen.
Mogelijke bestemmingen: Texel, Vlieland,Terschelling of een historische IJsselmeerhaven.

De charme van een schip

Vergader eens anders, verruil de lokatie die u gewend bent op het vaste land voor een imposant zeilschip. Vervang een zakelijke vergaderruimte met  airconditioning door een warm en speels scheepsinterieur en een frisse wind. Uw gasten zijn u er dankbaar voor!

Weekend zeilen

Geniet van het bijzondere Wad; inschepen in Harlingen, voor een zeil-experience met personeel of relaties naar de Wadden

Kort Weekend vr-za

Vrijdag eind van de middag aan boord, trossen los en onderweg genieten van een heerlijke maaltijd op zee. Zaterdag zeilen we .

Dagtocht zeilen

Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen. Zeil mee en beleef de Waddenzee of de Zuiderzee.

Vergaderlocatie

Bijzonder vergaderen aan boord, rustig aan de kade of in de natuur tussen zandbanken bij laagwater. Daarna zeilend naar een eiland.

Teambuilding

Samen zeilen is een perfecte en actieve teambuilding op het water. Met neus in de wind voor nieuwe frisse ideëen

Hotelschip Terschelling

De Mars is een ideale groepsaccommodatie! Het zeilschip is uw hotelschip voor een weekend een Waddeneiland.

TOP