"Het schip als trouwlocatie :
naar Terschelling of een van de andere Waddeneilanden ."

Trouwen op een boot, "Trouwen op Mars"

'Samen in zee gaan'!

Feest  trouwlocatie Terschelling of op een van de waddeneilanden

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen...Kan het nog romantischer om het huwelijk aan boord van een schip vieren?  De huwelijksvoltrekking kan zelfs op een bijzonder locatie als de vuurtoren Brandaris op Terschelling plaatsvinden.
Na het officiële gedeelte, kan direct het ruime sop gekozen worden voor een dag- of een weekendtocht. De romantische sfeer en de intimiteit van het zeilschip maken er een dag van die niet alleen voor de bruid en bruidegom onvergetelijk is, maar voor alle gasten!
In overleg is veel mogelijk. De invulling van de catering bespreken we graag met u.

Bruiloft aan boord

Bruiloft, jubileum, verjaardag, reünie, receptie, vrijgezellenfeest..?
Aan boord maakt u er iets bijzonders van. De maritieme entourage met sfeervolle bar zullen zeker bijdragen aan de feestvreugde. Ook is de Mars een prima ontvangstgelegenheid. Een receptie aan boord zal voor uw gasten een originele verrassing zijn.

TOP ARRANGEMENTEN

Het mooist is vanaf het water! Laat u inspireren door de diverse arrangementen die wij aanbieden. U kunt direct prijs en beschikbaarheid inzien. Bij ons kunt u gemakkelijk uw eigen vaartocht samenstellen. Heeft u speciale wensen? We maken ook graag een offerte op maat voor u!

PLANNING

Haal even rustig adem.

Wij hebben alle praktische zaken en dingen die geregeld

TROUWEN OP MARS 

Reisinfo

Op zoek naar reisinformatieKlik op de tapbladen voor de prijzen van een weekend zeilen. 

U kunt uw huwelijk aan boord feestelijk vieren tijdens een dagtocht of een weekendje zeilen. In overleg maken we het programma. Na het officiële gedeelte, kan direct het ruime sop gekozen worden voor een dag- of een weekendtocht. De romantische sfeer en de intimiteit van het zeilschip maken er een dag van die niet alleen voor de bruid en bruidegom onvergetelijk is, maar voor alle gasten!

Huur schip met schipper bij volledige bezetting (34 personen): vanaf € 115,- p.p.
Vertrekhaven Harlingen of in overleg ( weekend vr 20.00 - zo 17.00  )

Mogelijkheden catering

In overleg is veel mogelijk. De invulling van de catering bespreken we graag met u.
Weekendarrangement (scheepshuur met catering /vr- zo)
Prijs: v.a. 25 personen € 195,- p.p. / 20-24 personen: € 235,- p.p.

Weekend of kort weekend zeilen

De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
Voor een kort weekend vertrekken we op vrijdagmiddag tot zaterdag 1800 uur.

De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren.  Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. In overleg en afhankelijk van het weer gooien we de trossen op vrijdagavond al los.|

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt een gezellig avondje aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.
Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na het diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.
Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

TOP