Weekend Terschelling.

Met  Zeilschip Mars een lang weekend of een kort weekendje (vr-za) naar Terschelling.
Geniet van een heerlijk weekend zeilen naar een van de mooiste Waddeneilanden.
Zeilervaring is niet nodig.

Een weekendje zeilen: een uitje met het eilandgevoel!

Het is goed idee om eens een uitje te organiseren met collega’s, vrienden of familie. Met groep zeilt u dan naar Terschelling! Met familie, vrienden of collega's samen zeilen op het Wad  en samen sfeer en gezelligheid met elkaar te delen.

De hele groep kan comfortabel overnachten en verblijven aan boord...Dus met elkaar lekker uit te waaien. Samen zeilen is een echte teamactiviteit: zeilen hijsen, navigeren of aan het roer staan.

Verlengd weekend Terschelling
Tijdens een langer weekend, kunnen al vrijdag eind van de middag vertrekken voor de zeiltocht naar Terschelling. Dit biedt de kans om een volledige dag op het eiland door te brengen en met de groep de hele dag te verblijven. Rustig de tijd voor een fietstocht door de duinen of een strandwandeling.

Zeillogger Mars: de accommodatie van het hotelschip.
Onze zeillogger heeft als voordeel dat er veel ruimte is, omdat het schip twee verdiepingen heeft. De authentieke salon waar u binnen zit, geeft op het bovendek een prachtig uitzicht over de varende schepen in de haven van West Terschelling.  Op hotelschip de Mars kunt u aan dek  genieten van het schilderachtige uitzicht op de haven. Breng een bezoek aan de vuurtoren , of maak een leuke fietstocht naar het stand.
West Terschelling heeft ook nog eens vele leuke cafe's en eetgelegenheden.

Tijdens de weekend-zeiltocht over de Waddenzee naar Terschelling, komen vanaf het water  de prachtige wolkenluchten en de weidsheid van het gebied echt tot hun recht.
Langs de vaarroute naar het eiland, liggen vele zeehonden op drooggevallen zandbanken. U beleeft de natuur en de rust van de Wadden, evenals de vele vogelsoorten die er te zien zijn. Kortom: " Rust en ruimte voor mens en natuur".

Deze reis omvat:

  • Huur schip, exclusief voor eigen groep
  • Gebruik goed uitgeruste keuken voor 34 personen
  • Overnachten in 13 hutten met 34 bedden
  • Actief zeilen met deskundige bemanning (zeiluitleg - min. 8 pers. actief zeilen)
  • Overleg schipper voor uw wensen over vaarprogramma en -bestemming
  • Indien mogelijk vrijdag vertrek om zaterdag optimaal de dag op een Waddeneiland door te brengen.
  • Vaartocht door een bijzonder natuurgebied, het werelderfgoed Waddenzee!

exclusief:

  • Maaltijden - gezellig samen koken in de volledig uitgeruste kombuis / Bij catering vaart onze kok mee en neemt de organisatie van de inkoop en het koken u uit handen.
  • Gebruik biertap en fusten bier
  • Activiteiten op het eiland zoals GPS-tocht, strandzeilen, huur fietsen of snelle rubberboot.

Informatie over het zeilschip Mars en het vaargebied.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP