Meezeilen, zee, eiland, muziek, festival, theater, natuur, cultuur en gezelligheid aan boord!

OVERNACHTEN TIJDENS OEROL

Een feestelijke korte vakantie of weekendje weg naar Terschelling? 
Boek nu voor Oerol 2021!  

Het Oerolfestival is een theaterfestival dat volgend jaar van 11 juni  - 20 juni 2021 plaatsvindt. Het eiland Terschelling is 10 dagen het podium voor theater, dans,  muziek en landschapsprojecten (sense of place). Zeil met ons mee naar Terschelling en en overnacht aan boord van een traditioneel zeilschip! Het schip is je thuis en de gehele dag open. Tegen borreltijd is de bar geopend en deel je je Oerol-ervaringen met anderen.

OEROL ARRANGEMENT AAN BOORD VAN ZEILSCHIP MARS! 

3-daagse zeilreis, Harlingen - Terschelling vv tijdens Oerol 2021!

Vrijdag 11.00 uur tot zondag 16.00 uur (11-13 juni & 18-20 juni) 

De vrijdag van Oerol om 11.00 uur inschepen in de haven van Harlingen. Vervolgens zetten we koers naar Terschelling, we vertrekken vroeg zodat we bijtijds in de haven aankomen. Tijdens de overtocht wordt er een lekkere lunch geserveerd. Na het afmeren is er gelegenheid om het eiland te verkennen en te genieten van de leuke optredens, voorstellingen en gezelligheid tijdens het Oerol festival.

Overnachten aan boord van het schip in de haven van West-Terschelling in een 2- of 4-persoonshut. Zaterdag en zondagochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord. We proberen op zondag zo laat mogelijk vanaf Terschelling te vertrekken zodat we nog zoveel mogelijk van Oerol mee kunnen maken. Verwachte aankomsttijd: 16.00 in Harlingen. 

  • Data: 1e weekend 11 - 13 juni 2021 en 2e weekend 18 - 20 juni 2021
  • Inschepen en eindigen in Harlingen.
  • Prijs: € 265,- per persoon
  • Inclusief opgemaakte (dek)bedden 
  • In de ochtend uitgebreid ontbijt en 2x lunch tijdens de vaartocht
  • Onbeperkt koffie, thee & water. Overige drankjes zijn verkrijgbaar aan boord (turflijst)

Boek hier voor overnachten tijdens Oerol Terschelling >>

Heeft u nog vragen?Stel ze gerust via het aanmeldformulier of bel direct met: 0653456464!

Inclusief    Verblijf aan boord , inclusief havengelden en toeristenbelasting, ontbijt, handdoeken en beddengoed

Exclusief    Reis- en annuleringsverzekering , drankjes aan de bar aan boord.

Ligplaats Harlingen en route naar het schip: Op de website vind u bij route, de exacte locatie waar het schip in Harlingen ligt. Het schip ligt  afgemeerd in de Nieuwe Willemskade,  bij station Harlingen-Haven richting zee, achter de grote loods. Het treinstation is vlakbij, op 500 meter loopafstand.  Het schip is herkenbaar aan de witte romp, witte opbouw  en heeft 2 roodbruine masten.

Parkeren De Haven is goed te bereiken per trein, bus of met de auto. Bewaakte parkeerplaats vlak bij de haven. Info bij aankomst aan boord. Parkeren Mars (afstand 500 m)   reserveren tel. 06-23372947

Betalings- en annuleringsvoorwaarden: Wanneer u uw reis wenst te annuleren, zijn hiervoor naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, ook annuleringskosten verschuldigd.
Bij eventuele ziekte of verhindering uwerzijds,  blijft de reissom of een gedeelte van de reissom verschuldigd. Annuleringsvoorwaarden:  tot 2 maand voor datum 50%,  2 tot 1 maand 75%,  1 maand tot 1 dag voor aanvang 90%. Voor dit risico kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.  Mochten wij om reden van verhindering of ziekte onzerzijds of bij onvoldoende deelname overgaan tot aflasten, dan zal het reeds betaalde bedrag aan u teruggestort worden.
Voor alle informatie m.b.t. het annuleren van een reis en de bijbehorende annuleringskosten verwijzen wij u naar de brochures, de   "ALGEMENE VOORWAARDEN"

aan boordLINK reisinfoprijsbeschikbaar

Meezeilreizen 2020

11.09-13.09>> Nazomeren zeilweekend Wadden€230,- ja
14.09-18.09>> Midweek Waddeneilanden€465,- ja

Meezeilreizen 2021

29.05 -1.06>> Weekend zeilen Pinksteren
€335,- ja
12 -14.06>> Oerol 1e weekend
€265,- op aanvraag
19 -21.06 >> Oerol 2e weekend
€265,-op aanvraag

Informatie over het zeilschip Mars en het vaargebied.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP