OEROL 2021 - Meezeilen, zee, eiland, muziek, theater, natuur, cultuur en gezelligheid aan boord!

OVERNACHTEN TIJDENS OEROL

Een feestelijke korte vakantie of weekendje weg naar Terschelling? 
Boek nu voor Oerol 2021!  

Het Oerolfestival is een theaterfestival dat volgend jaar van 11 juni  - 20 juni 2021 plaatsvindt. Het eiland Terschelling is 10 dagen het podium voor theater, dans, muziek en landschapsprojecten (sense of place). Zeil met ons mee naar Terschelling en overnacht aan boord van een traditioneel zeilschip! We blijven 10 dagen in de haven van West-Terschelling liggen, het schip is je thuis en de gehele dag open. Tegen borreltijd is de bar geopend en deel je je Oerol-ervaringen met anderen.

 

Oerol overnachten 2021

 

SFEERVOL VERBLIJF TIJDENS OEROL AAN BOORD VAN ZEILSCHIP MARS!

De eerste vrijdag van Oerol vaart het schip naar het eiland Terschelling, waarna we de volledige Oerol periode afgemeerd liggen in de haven van West-Terschelling. Afhankelijk van de periode van uw verblijf kunt u met ons meevaren of de overtocht naar Terschelling via de website van rederij Doeksen reserven.

Extra: vaar mee in de weekenden, deze unieke zeiltocht is inbegrepen! Vrijdag 11 juni om 11 uur meezeilen van Harlingen naar West-Terschelling. We vertrekken vroeg zodat we bijtijds in de haven aankomen, tijdens de overtocht wordt er een lekkere lunch geserveerd. Na het afmeren is er gelegenheid om het eiland te verkennen en te genieten van de optredens, voorstellingen en gezelligheid tijdens Oerol. De laatste zondag van Oerol (20 juni) verlaat het schip in de middag de haven van Terschelling voor de zeilende overtocht terug naar Harlingen (inclusief lunch).

Boek hier voor overnachten tijdens Oerol Terschelling >>

Heeft u nog vragen?Stel ze gerust via het aanmeldformulier of bel direct met: 0653456464!

Inclusief    Verblijf aan boord , inclusief havengelden en toeristenbelasting, ontbijt, handdoeken en beddengoed

Exclusief    Reis- en annuleringsverzekering , drankjes aan de bar aan boord.

Ligplaats Harlingen en route naar het schip: Op de website vind u bij route, de exacte locatie waar het schip in Harlingen ligt. Het schip ligt  afgemeerd in de Nieuwe Willemskade,  bij station Harlingen-Haven richting zee, achter de grote loods. Het treinstation is vlakbij, op 500 meter loopafstand.  Het schip is herkenbaar aan de witte romp, witte opbouw  en heeft 2 roodbruine masten.

Parkeren De Haven is goed te bereiken per trein, bus of met de auto. Bewaakte parkeerplaats vlak bij de haven. Info bij aankomst aan boord. Parkeren Mars (afstand 500 m)   reserveren tel. 06-23372947

Betalings- en annuleringsvoorwaarden: Wanneer u uw reis wenst te annuleren, zijn hiervoor naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, ook annuleringskosten verschuldigd.
Bij eventuele ziekte of verhindering uwerzijds,  blijft de reissom of een gedeelte van de reissom verschuldigd. Annuleringsvoorwaarden:  tot 2 maand voor datum 50%,  2 tot 1 maand 75%,  1 maand tot 1 dag voor aanvang 90%. Voor dit risico kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.  Mochten wij om reden van verhindering of ziekte onzerzijds of bij onvoldoende deelname overgaan tot aflasten, dan zal het reeds betaalde bedrag aan u teruggestort worden.
Voor alle informatie m.b.t. het annuleren van een reis en de bijbehorende annuleringskosten verwijzen wij u naar de brochures, de   "ALGEMENE VOORWAARDEN"

aan boordLINK reisinfoprijsbeschikbaar

Meezeilreizen 2021

09 - 13.05>> schildervakantie voorjaar
€445 +155ja
29.05 -1.06>> Weekend zeilen Pinksteren
€335,- ja
12 -14.06>> Oerol 1e weekend
€265,- op aanvraag
19 -21.06 >> Oerol 2e weekend
€265,-op aanvraag
21 - 27.06>> schildervakantie Wadden
€445 +155ja
23.07 -25.07>> Zomerweekend zeilen Wadden€230,- ja
13.08 -15.08>> Zomerweekend zeilen Wadden€230,- ja

Meezeilreizen 2022

14.04 -18.04>> Weekend zeilen Pasen
€335,- ja

Informatie over het zeilschip Mars en het vaargebied.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP