"Heerlijk uitwaaien op de Wadden en de eilanden."

Team building training outdoor

Samen zeilen is een perfecte en actieve teambuilding op het water. Beleef de elementen zon, zee en wind of laat in een ontspannen sfeer de getijden van het Wad op u inwerken.

Team building training outdoor op een historisch zeilschip.

Een of meerdere dagen op het water zeilen is een ideale ambiance  om onderlinge relaties te versterken. De informele sfeer, de ruimte van het water, de gastvrije bemanning en de beslotenheid van een schip vormen de ideale setting voor een geslaagde dag. Zo leer je elkaar in een andere omgeving beter kennen en wordt een band gesmeed.

Samen zeilen is een perfecte en actieve teambuilding op het water. Beleef de strijd met de elementen of laat in een ontspannen sfeer De ruimte van het IJsselmeer of de getijden van het Wad op u inwerken. De droogvallende zandbanken, oude havens en historische zeilschepen vormen een passend decor voor een bijzondere belevenis. Ook een brainstormsessie of training krijgen zo een verrassend tintje. De neus in wind en de blik op de horizon zorgen voor frisse ideeën en extra inspiratie!

EEN Team zijn en doen

WELKOM AANBOORD

Teambuilding op  de eilanden Vlieland & Terscheling

 

Reisinfo

Weekendje zeilen Wadden

De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
Voor een kort weekend vertrekken we op vrijdagmiddag tot zaterdag 1800 uur.

De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren.  Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. In overleg en afhankelijk van het weer gooien we de trossen op vrijdagavond al los.|

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt een gezellig avondje aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.
Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na het diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.
Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

Samenwerken met de wind

Maak samen een avontuurlijke zeil-vaartocht  met een imposant zeilschip.
Begeleid door schipper en maat met elkaar alle taken aan boord doen: Koers uitstippelen,  touwen trekken, zeilen hijsen, helpen afmeren, koken, afwassen. Bij het leven aan boord van een zeilschip ontdek je elkaars kwaliteiten in een andere situatie,en... je bent samen met de elementen zon zee en wind.

De verzorging kan uit handen gegeven worden, maar leuker voor de groep is om ook dat samen te doen.  Ieders specialiteiten kunnen aan bod komen, in iedere groep bevind zich wel een sterrenkok  in de dop. (boodschappen kunnen besteld en bezorgd worden).

Mogelijkheden:

  • Dagtocht (tot 54 personen)
  • Een paar dagen door de week (ma-vr)
  • Kort Weekend (max. 32)
  • Weekend  (max. 32)

Wilt u niet koken? Dan kan voor catering gezorgd worden!.

Informatie over het zeilschip Mars, het vaargebied en de vertrekhaven Harlingen.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP