Teamuitje dagje zeilen

Teamuitje dagje zeilen: met de wind in de zeilen, samen even weg . Inschepen in Harlingen in Friesland, voor een zeil-uitje met personeel of relaties naar de Waddenzee of het IJsselmeer.

VOOR DE WIND

Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen. Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee of de voormalige Zuiderzee. Lekker actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Leuk dagje zeilen

 

In de haven van Harlingen gaan de trossen los. Een blauwe hemel en een mooie wind. Gunstige voortekenen voor een heerlijk dagje zeilen. Vanaf 9 uur 's ochtends tot zes uur 's avonds bent u bij de bemanning in goede handen. Ideaal voor uw bedrijfsuitje of teamuitje.
Bedrijfsuitje dagje zeilen, dagindeling.

Het schip biedt u de ideale gelegenheid voor een gezellig teamuitje op het het IJsselmeer of een zeiltocht langs de zandbanken van het Wad. De waddeneilanden Vlieland en Terschelling vormen een uitdagende zeilbestemming.

Verras uw personeel of zakenrelaties en trek er op uit voor een zeiltocht en een onbezorgd dagje uitwaaien en een geheel verzorgde dagje zeilen. Wij maken voor elke groep een programma op maat en bieden een variatie aan mogelijkheden. Verschillende keuze mogelijkheid in bestemming.

 

Programma 'Teamuitje 8 uur-arrangement'

10.00 Ontvangst aan boord met koffie, thee en appeltaart. De schipper heet u en uw
gasten welkom. Afhankelijk van de wind kan in overleg met de schipper aansluitend na de lunch een haven of een eiland worden aangedaan. Gezamenlijk hijsen we de zeilen en genieten van het mooie uitzicht.

12.30 Zeilen maakt hongerig en daarom zal de lunch u goed smaken. Met diverse luxe belegde broodjes en zelfgemaakte soep. Na de lunch wordt de zeiltocht voortgezet. Zeilend over de Waddenzee, afhankelijk van het getij en de wind, wordt u één met de prachtige omgeving. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht.
Tijdens de zeiltocht kunt u onderweg genieten van een drankje en worden er
borrelhapjes geserveerd. Ter afsluiting wordt u verrast met een schippersbitter.
18.00 Einde tocht en u gaat als een herboren mens van boord!
U kunt uw dagprogramma verlengen met een heerlijk buffet aan boord.

Mogelijkheden teamuitje zeilen:
Dagtocht 5 uur
Dagtocht 8 uur
Dagtocht 11 uur met diner of buffet

Dagtocht zeilen: volledig dagje Waddenavontuur!

Wilt u zelf uw eten en drinken verzorgen tijden een dagtocht?
Het schip is te huur met schipper en bemanning . Vraag een offerte aan!
Wilt u liever alles uit handen geven, dan regelen wij de catering tijdens een zeiltocht. In overleg zorgen wij er dan ook graag voor dat uw wensen gerealiseerd worden.

Huurprijs weekend zeilen

Huur schip met schipper bij volledige bezetting (34 personen).
Vertrekhaven Harlingen of in overlegweekend vr 20.00 - zo 17.00:  >> zie prijzen

  • prijs inclusief havengeld, toeristenbelasting, 2 motoruren p/d en bemanning.
    Exclusief schoonmaakkosten: €150,-

Mogelijkheden catering

Weekendarrangement  met catering.(vr 20.00 - zo 16.00). Vraag een offerte aan!

Catering: 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch en 1x driegangen-diner. Verder koffie, thee en bij de borrel div. borrelhapjes.

Weekend of kort weekend zeilen

De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
Voor een kort weekend vertrekken we op vrijdagmiddag tot zaterdag 1800 uur.

De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren.  Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. In overleg en afhankelijk van het weer gooien we de trossen op vrijdagavond al los.|

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt een gezellig avondje aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.
Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na het diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.
Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

TOP