Zeiltochten last-minutes.

Bedrijfsuitje 'dagtocht zeilen'

Dagtocht zeilen naar de Wadden

 

Actief bedrijfsuitje zeilen: met de wind in de zeilen, samen even weg .

Inschepen in Harlingen in Friesland, voor een zeil-uitje met personeel of relaties naar de Waddenzee of het IJsselmeer.

Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen.
Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee of de voormalige Zuiderzee. Lekker actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Bedrijfsuitje dagje zeilen, dagindeling.

Het schip biedt u de ideale gelegenheid voor een gezellig dagtocht in naar het IJsselmeer of een zeiltocht langs de zandbanken van het Wad. Vanaf 9 uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bent u bij de bemanning in goede handen. Ideaal voor uw bedrijfsuitje of teamuitje.De waddeneilanden Vlieland en Terschelling vormen een uitdagende zeilbestemming.

Verras uw personeel of zakenrelaties en trek er op uit voor een zeiltocht en een onbezorgd dagje uitwaaien en een geheel verzorgde dagje zeilen. Wij maken voor elke groep een programma op maat en bieden een variatie aan mogelijkheden. Verschillende keuze mogelijkheid in bestemming.

Programma ‘Dagtocht 8 uur-arrangement’

10.00 Ontvangst aan boord met koffie, thee en appeltaart. De schipper heet u en uw
gasten welkom. Afhankelijk van de wind kan in overleg met de schipper aansluitend na de lunch een haven of een eiland worden aangedaan. Gezamenlijk hijsen we de zeilen en genieten van het mooie uitzicht.

12.30 Zeilen maakt hongerig en daarom zal de lunch u goed smaken. Met diverse luxe belegde broodjes en zelfgemaakte soep. Na de lunch wordt de zeiltocht voortgezet. Zeilend over de Waddenzee, afhankelijk van het getij en de wind, wordt u één met de prachtige omgeving. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht.
Tijdens de zeiltocht kunt u onderweg genieten van een drankje en worden er
borrelhapjes geserveerd. Ter afsluiting wordt u verrast met een schippersbitter.
18.00 Einde tocht en u gaat als een herboren mens van boord!
U kunt uw dagprogramma verlengen met een heerlijk buffet aan boord.

Mogelijkheden dagtocht zeilen:
Dagtocht 5 uur
Dagtocht 8 uur
Dagtocht 11 uur met diner , BBQ of buffet

Huurprijs dagtocht zeilen

Wilt u zelf uw eten en drinken verzorgen tijden een dagtocht?
Het schip is te huur met schipper en bemanning . Vraag een offerte aan!
Wilt u liever alles uit handen geven, dan regelen wij de catering tijdens een zeiltocht. In overleg zorgen wij er dan ook graag voor dat uw wensen gerealiseerd worden.

GEHEEL VERZORGD DAGARRANGEMENT 8-UUR:
Favoriete bestemming is een van de Waddeneilanden Vlieland of Terschelling.

Dagtocht zeilen: 8 uurs arrangement:
vanaf 25 personen : € 85,- per persoon excl. btw

Dagtocht 11 uur met diner , BBQ of buffet
vanaf 25 personen: €110,- pp excl btw

Afwijkende prijs voor een dagtocht op zaterdag!

Weekend of kort weekend zeilen

De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
Voor een kort weekend vertrekken we op vrijdagmiddag tot zaterdag 1800 uur.

De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren.  Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. In overleg en afhankelijk van het weer gooien we de trossen op vrijdagavond al los.|

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt een gezellig avondje aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.
Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na het diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.
Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

Informatie over het zeilschip Mars, het vaargebied en de vertrekhaven Harlingen.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP