vacature: zeilmaat gezocht

Vacature:

Zeilmaat zeilend charterschip (M/V)

( fulltime)

Functie:
Vanaf: z.s.m.M/V)
Duur: vaarseizoen maart tot oktober
Volledige week

Heb je affiniteit met zeilsport? Is zeilen je lust en je leven?
Dan is deze leer-werk baan bij ons iets voor jou!

Lijkt het je leuk om een tijd op een mooi zeilschip te werken, om van alles te leren over varen en werken met mensen? Tijdens het vaarseizoen draai je volwaardig mee met de crew aan boord.
We varen vanuit Harlingen. Wij zoeken iemand die het aanspreekt om met veel verschillende soorten groepen te varen, vaak met kok aan boord, te genieten van dynamisch zeilen en te relaxen op de Wadden eilanden.

Functieomschrijving

De hele zomer aan boord meezeilen met groepen met ons zeilend passagiersschip op de Waddenzee en het Ijsselmeer? We zijn op naar naar een enthousiaste zeilmaat/leerling schipper die het leuk vindt om het komende vaarseizoen mee te zeilen op een historisch zeilschip, het seizoen begint in april t/m oktober.

Jouw toekomstige taken zijn:

- Gevarieerd werk en taken aan dek onder leiding van de schipper
- Verantwoordelijk zijn voor de gasten: Welkom heten van de gasten aan boord en een open oor hun wensen.
- Indien nodig ondersteuning van de kok of het serviceteam in de bar.
- Kleine onderhouds werkzaamheden wanneer er niet gevaren wordt
- Mogelijkheid om een opleiding tot zeilschipper te worden.
- We
vragen je inzet en betrokkenheid en enthousiasme. -
- We bieden je een prima  vergoeding, maar vooral een zeer leerzame stage en fijne tijd aan boord.

Wat zoeken wij?

 
We zijn op zoek naar een enthousiast iemand die het leuk vindt om met mensen om te gaan en mensen goed kan motiveren om mee te helpen met het zeilen. Je instrueert de gasten bij het zeilen en zorgt dat alles veilig verloopt aan boord. Je woont gedurende het seizoen aan boord en eet mee met de gasten. Je zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben. Zeilervaring op een groot schip is niet strikt noodzakelijk. De schipper kan je de kennis bijbrengen die nodig is om het zeilen te begeleiden.

  • Je hebt ervaring in het zeilen of bent enthousiast om het te leren,
  • Affiniteit met zeilen en watersport;
  • Je vindt het leuk met mensen te werken en de gasten te begeleiden,
  • Je bent flexibel en wil graag nieuwe dingen leren,
  • Beschikbaar vanaf eind maart tot eind oktober.

We varen met gemengde groepen: o.a. schoolreizen uit Duitsland, teamuitjes met catering, familiegroepen en meezeilreizen met individuelen. Onze thuishaven is Harlingen en we varen naar de Waddeneilanden & het Ijsselmeer. Soms blijven we een hele dag liggen op een eiland zodat de gasten het eiland kunnen verkennen. We varen met groepen t/m 34 personen. Ook blijven we af en toe een nacht op het wad om met het schip droog te vallen. Er is gemiddeld 2x per week een ""wisseldag"", waarbij er een nieuwe groep aan boord komt.

*Om als zeilmaat te kunnen varen is geen opleiding nodig, wel is het nodig om een geldig dienstboekje te hebben en een recente gezondheidsverklaring. We kunnen je helpen met de aanvraag hiervan.

Reageren

Interesse? Dan horen we graag van je. Stuur een korte motivatie en je CV naar ons toe. Het is een dikke pré als je enthousiaste voor het zeilen bent.  Wij maken graag kennis met je aan boord van de Mars!
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met  *653456464.


TOP