Het schip als hotelschip en groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Terschelling De Mars is een ideale  groepsaccommodatie en biedt voor een groep een ideale verblijfplaats. Als hotelschip kan het schip naar uw gewenste locatie varen. In overleg is veel mogelijk!

Groepsaccommodatie Terschelling, Vlieland of Texel

Een weekend  doorbrengen op het waddeneiland Texel, Terschelling of Vlieland? Het zeilschip is uw hotelschip...en het varend vakantiehuis en brengt u naar het eiland.
Dit is optimaal genieten van de Wadden met uw familie of vrienden: Het zeilschip brengt u naar het eiland. U ziet het Wad eens op een andere manier aan boord van uw varend vakantiehuis, en u kunt twee dagen ongestoord doorbrengen op het Waddeneiland Terschelling of Vlieland.

Hotelschip Groningen in de winter!

Wilt u met een groep deze sfeervolle levendige stad bezoeken en overnachten in de gezellige ambiance van een historisch zeilschip? Gedurende de wintermaanden, van november tot eind maart ligt de Mars afgemeerd in het centrum van Groningen, in het hart van de stad tussen de oude pakhuizen welke nog herinneren aan Groningen’s rijke maritieme verleden. Voorzieningen aan boord: centrale verwarming, goede sanitair en een gezellige salon met uitzicht over het water.
Het schip biedt een sfeervol verblijf voor een "Weekendje Groningen" !

PROGRAMMA EN PRIJZEN

 

Periode: Vrijdag vanaf 17:00 uur tot zondag 17:00 uur

Vertrekhaven: Harlingen.

Prijs: Vanaf € 95,- pp  bij min. 28 personen in voor en naseizoen
Prijs op basis van zelfverzorging excl bijkomende kosten.
Catering mogelijk.

HET SCHIP ALS VAREND VAKANTIEHUIS.

Aan boord op vrijdag vanaf 1700 uur te Harlingen voor aanvang van de overtocht.
Het is ook mogelijk om met de veerboot de vaartocht te maken en op het eiland in te schepen.
Het schip ligt dan vrijdagavond afgemeerd in de haven van West-Terschelling tot zondag 12.00 uur. U kunt dan aan boord blijven voor de terugtocht naar Harlingen. Bij gunstige wind hijsen we de zeilen. Rond 16.00 uur is de aankomst in de haven.

 

Informatie over het zeilschip Mars, het vaargebied en de vertrekhaven Harlingen.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP