Bovendeks is een uniek uitzicht vanuit de sfeervolle salon!

Het interieur

De historische tweemaster Mars is een ruim, comfortabel en stoer schip met veel charme!

Vanuit de sfeervolle bovendekse salon met kersenhouten interieur en koperen scheepse elementen is er direct uitzicht naar buiten over het water. Zo zie je precies wat er aan dek gebeurt tijdens het zeilen! Boven bevindt zich ook een volledig uitgeruste keuken met 6-pits gasfornuis en oven en een gezellige bar met biertap.

Benedendeks bevinden zich de voor scheepse begrippen ruime hutten, in totaal 13 (9 x 2-persoonshutten en 4 x 4-persoonshutten). Alle hutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water, een stopcontact en een radiator. Het sanitair bestaat uit drie douches en drie toiletten (waarvan 1 boven direct naast de ingang).

Het ruime dek is, door z´n hoge verschansing een veilige en kindvriendelijke verblijfplaats. Aan dek liggen zitzakken om even heerlijk in neer te ploffen en te genieten van de zon, het water en de mooie natuur!

SCHEEPSLEGENDA

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Informatie over het zeilschip Mars, het vaargebied en de vertrekhaven Harlingen.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP