"Ontdek het geheim van de Wadden "

Actief bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer of Waddenzee

 

Bedrijfsuitje zeilen Waddenzee naar Vlieland of Terschelling

  • De meest favoriete bestemming zijn de eilanden Vlieland en Terschelling. Met de wind in de zeilen, varen we op de Waddenzee. Dit is het meest unieke en dynamische natuurgebied van Nederland. De afwisseling van eb en vloed, droogvallende zandplaten en weidse luchten is het decor van een heerlijke zeil- en Wadden-experience  met personeel of relaties.

 

Zeilen in Friesland, opstappen in Harlingen naar het IJsselmeer

  • Via de sluis in Kornwerderzand komen we in het IJsselmeer. Binnen 3 uur varen zijn we in een historische IJsselmeerhaven in Friesland. Na een lange zeildag bereiken we Medemblik of Enkhuizen.

Weekend zeilen

Geniet van het bijzondere Wad; inschepen in Harlingen, voor een zeil-experience met personeel of relaties naar de Wadden

Kort Weekend vr-za

Vrijdag eind van de middag aan boord, trossen los en onderweg genieten van een heerlijke maaltijd op zee. Zaterdag zeilen we .

Dagtocht zeilen

Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen. Zeil mee en beleef de Waddenzee of de Zuiderzee.

Vergaderlocatie

Bijzonder vergaderen aan boord, rustig aan de kade of in de natuur tussen zandbanken bij laagwater. Daarna zeilend naar een eiland.

Teambuilding

Samen zeilen is een perfecte en actieve teambuilding op het water. Met neus in de wind voor nieuwe frisse ideëen

Hotelschip Terschelling

De Mars is een ideale groepsaccommodatie! Het zeilschip is uw hotelschip voor een weekend een Waddeneiland.

ZEILSCHIP MARS      NIEUWE WILLEMSKADE   8862RZ   HARLINGEN NL

TOP