De Mars heeft bovendeks een uniek uitzicht op het Wad vanuit de sfeervolle salon!

Het interieur

Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis waarin de kombuis, een goed voorziene bar en de salon. Als u naar buiten kijkt  ziet u niet alleen water (en land, indien aanwezig), maar u kunt ook zien wat er aan dek gebeurt tijdens het zeilen.  Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige en kindvriendelijke verblijfplaats.

De tweemaster Mars is een comfortabel ****schip met bijzonder veel ruimte. In de grote salon hebt u vrij uitzicht en dankzij de sfeervolle bar en goed uitgeruste kombuis beleeft u hier een gezellige tijd!

Benedendeks bevinden zich de voor scheepse begrippen ruime hutten, totaal 13, alle met warm en koud stromend water. Er zijn negen 2- en vier 4-persoonshutten. Het sanitair bestaat uit drie douches en drie toiletten. Het schip is volledig centraal verwarmd.

SCHEEPSLEGENDA

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Informatie over het zeilschip Mars, het vaargebied en de vertrekhaven Harlingen.

Zeilschip Mars

De reis met de Mars was een feest! Zeilen met volle wind en droogvallen op de Richel zijn hoogtepunten. Geen dag is hetzelfde!

Het Interieur

Een comfortabel en luxe ****zeilschip. Hier beleeft u een gezellige tijd! Vanuit de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Vaargebied

Vertrekhaven Harlingen, de poort naar de Waddenzee en voor een zeiltocht naar het IJsselmeer of de Friese binnenwateren.

TOP