Een zeiltocht met het perfecte decor…prachtig licht en Hollandse luchten.

 Zeilen en fotografie

zeiltocht met fotografen naar de Wadden. 

Fotografiereizen natuurreizen  Tijdens deze zeiltocht zal u samen met fotografen de mooiste plekjes van de Waddenzee ontdekken. De schipper is zelf fotografie liefhebber en bekende aquarellist, hij kent de Wadden als geen ander als het gaat om sfeer en compositie!

Het Zeilschip Mars zal koers zetten naar de Waddeneilanden, onderweg is de kans groot dat U luierende zeehonden kunt  fotograferen. Als het weer dit toelaat zal dit natuurlijk zeilend gebeuren. Wanneer het weer gunstig is vallen we droog of ankeren we bij een zandbank om de prachtige spiegelende zandplaten en geulen vast te leggen.

Het is heerlijk vertoeven aan boord van Zeilschip Mars, er is genoeg ruimte zowel op het dek als binnen. U zult versteld staan van de stemmingswisselingen van het wad en het speciale licht!

 

 

 

Een zeiltocht met het perfecte decor…prachtig licht en Hollandse luchten.

 

De eilanden herbergen een schat aan onderwerpen en inspiratie voor de fotograaf.

Het waddenlicht en de weidse luchten vormen het dynamisch decor voor onze fotografie-expeditie. Met de beamer aan boord kunnen we elke dag de resultaten bekijken en bespreken. Aan het eind van de dag worden de belevenissen besproken bij een scheepsborrel, terwijl de kok de maaltijd voorbereid.

Vanuit Harlingen gaat de reis naar de eilanden Vlieland of Terschelling.

 

In het najaar is er een bijzondere vaartocht voor fotografen en schilders over de rivieren van Friesland en Groningen!

 

 

 

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Midweek door Reitdiep, Lauwersmeer en Dokkummer Ee:

Datum: 17-21 oktober
Vertrek- en aankomsthaven: Harlingen -Groningen
Vaargebied:  rivieren Groningen en Friesland
Accommodatie: Verblijf  in 2- en 4-persoons hutten, gezamenlijke douches en toiletten.
Deelnemers aantal: De reis gaat door bij minimaal 10 personen, max. 28 personen.

Bijzonderheden en algemene informatie:

Boordkas
Tijdens de reis zorgt de kok voor alle maaltijden op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Hiervoor betaalt u naast de vermelde reissom een ‘boordkas’ contant aan boord.
Aan boord zijn dranken aanwezig die u aan het einde van de reis met de schipper afrekent. U kunt zelf geen dranken mee aan boord nemen.
Maaltijden,  dieët en corvee
Alle maaltijden evenals  koffie en thee  worden verzorgd door een kok.  Eet u vegetarisch of volgt u een speciaal dieët, dan wordt hiermee rekening gehouden.  Wilt u dit dan bij uw reservering kenbaar maken! Wij vragen aan de gasten,  een handje mee te helpen met klusjes als tafeldekken,  afruimen  en afwassen.

Inclusief
Verblijf aan boord
Schipper, maat en kok
Havengelden en toeristenbelasting
Brandstofkosten
Lunch, ontbijt en diner

exclusief
Activiteiten aan land / excursies
Handdoeken en beddengoed:
Slaapzak zelf meenemen - linnenpakket te huur aan boord voor € 15,-
Reis- en annuleringsverzekering
Drankjes aan de bar aan boord.

Ligplaats Harlingen en route naar het schip:
Op de website vind u bij route, de exacte locatie waar het schip in Harlingen ligt. Het schip ligt  afgemeerd in de Nieuwe Willemshaven,  bij station Harlingen-Haven richting zee, achter de grote loods. Het treinstation is vlakbij, op 500 meter loopafstand.  Het schip is herkenbaar aan de witte romp, witte opbouw  en heeft 2 roodbruine masten.

Parkeren
De Haven is goed te bereiken per trein, bus of met de auto. Bewaakte parkeerplaats aan de haven. Info bij aankomst aan boord.
Parkeren Mars (afstand 50 m)  bij loods Willemshaven; reserveren tel. 06-23372947
Parkeren (afstand 1 km) : Stalling Vlieter, tel 0517415430 / 06-25551600

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:
Bij eventuele ziekte of verhindering uwerzijds,  blijft de reissom of een gedeelte van de reissom verschuldigd. Annuleringsvoorwaarden:  tot 2 maand voor datum 50%,  2 tot1 maand 75%,  1 maand tot 1 dag voor aanvang 90%. Voor dit risico kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.  Mochten wij om reden van verhindering of ziekte onzerzijds of bij onvoldoende deelname overgaan tot aflasten, dan zal het reeds betaalde bedrag aan u teruggestort worden.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze reis.

Weekend zeilen naar Vlieland of Terschelling met afwisseling en avontuur!
De Wadden en waddeneilanden vormen een favoriete zeilbestemming!
Ook een tocht naar het IJsselmeer en de historische stadjes hoort tot de mogelijkheden!

TOP