CREATIEVE TEAMUITJE

CREATIEVE  TEAMUITJE : WORKSHOP SCHILDEREN EN ZEILEN

Een leuk zakelijk Creatieve teamuitje schilderen als uitstapje kan ook op een creatieve manier. Investeer in de samenwerking en eenheid van uw team en ontdek verborgen talenten!

Een leuk zakelijk uitstapje kan ook op een creatieve manier. Investeer in de samenwerking en eenheid van uw team en ontdek verborgen talenten!
Leer elkaars kwaliteiten kennen tijdens een creatieve schilderproces en ga elkaar eens op een andere manier bekijken. Het is heel verfrissend om even het hoofd leeg te maken van de dagelijkse werksfeer en samen te werken aan een schilderij voor de zaak!
….of als een welkome afwisseling van een vergadering.

We schilderen met acrylverf op doek. Indeling van de Workshop:

  • Ontvangst en kennismaking, samen bespreken wat we gaan doen.
  • Ter inspiratie tonen we een aantal voorbeelden van schilderen uit de kunstgeschiedenis. Na een korte uitleg over de schildertechniek, gaan we aan het werk.
  • Aan het eind van de middag bekijken we samen onder het genot van een hapje en een drankje het resultaat .

Extra: Vergaderen, overnachten of zeilen
Het Hotelschip Mars ligt om de hoek en is in de winter een sfeervolle vergaderlocatie voor kleinere groepen in het centrum van Groningen.
Het schip heeft overnachtingsmogelijkheden tot max. 34 personen.
Aan boord van zeilschip Mars maakt een creatieve workshop van een dagtocht zeilen naar de Wadden of het IJsselmeer een bijzondere teamuitje .

Workshop gezamenlijk schilderij of portret: duur 2,5 uur.

Prijs Workshop: €42,50 p.p. min. 10 personen. Meer dan 20 personen: €35,00 p.p. excl.bt

Huurprijs weekend zeilen

Huur schip met schipper bij volledige bezetting (34 personen).
Vertrekhaven Harlingen of in overlegweekend vr 20.00 - zo 17.00: vanaf € 115,- p.p.

  • prijs inclusief havengeld, toeristenbelasting, 2 motoruren p/d en bemanning.
    Exclusief schoonmaakkosten: €120,-

Mogelijkheden catering

Weekendarrangement  met catering.(vr 20.00 - zo 16.00)

  • Prijs: v.a. 25 personen € 195,- p.p.
    20-24 personen: € 235,- p.p.

Catering: 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch en 1x driegangen-diner. Verder koffie, thee en bij de borrel div. borrelhapjes.

Weekend of kort weekend zeilen

De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
Voor een kort weekend vertrekken we op vrijdagmiddag tot zaterdag 1800 uur.

De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren.  Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. In overleg en afhankelijk van het weer gooien we de trossen op vrijdagavond al los.|

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt een gezellig avondje aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.
Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na het diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.
Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

TOP