Pinkstervakantie naar Terschelling en Vlieland

De mooiste Pinkstervakantie.

Pinkstervakantie Terschelling Heerlijk lang weekend op Zeilschip Mars !

Geniet in het voorjaar van eilanden en de gezelligheid aan boord. 

Strandwandeling en fietstochten op deze twee eilanden behoren tot de mogelijkheden. En als u weer aanbood komt staat er een lekker maaltijd voor u klaar.

Dus een all inclusive voorjaarsvakantie op Terschelling en Vlieland. Op Vlieland is het mogelijk om rib te huren om zo dichtbij mogelijk bij de zeehonden te komen. Tijdens dit Pinksterweekend verblijf u op dit luxe Zeilschip. Zeilschip Mars is van alle gemakken voorzien.

Voorjaars-Pinksterzeiltocht is geschikt voor u alleen, met een vriend(in), familie of een klein groepje kunt u ook inschepen.

Eerdere zeilervaring is niet nodig! Dit lange Pinkster zeilweekend  heeft als vertrek punt Harlingen. Dus veerboot kaartje is ook niet nodig. 

Reisinformatie.

  • Vertrek- en aankomsthaven: Harlingen
  • Zeilgebied: Waddenzee (Terschelling & Vlieland)
  • Accommodatie: verblijf  in 2- en 4-persoons hutten
  • Doelgroep: alle leeftijden
  • De reis gaat definitief door!

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur: Inschepen, ontvangst en kennismaking aan boord. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. ’s Avonds is er de mogelijkheid om het schilderachtige havenstadje Harlingen te verkennen.

Zaterdag ochtend volgt er een korte zeilinstructie waarna we de zeilen hijsen en koers zetten naar Terschelling of Vlieland. Een avontuurlijke tocht waarbij je volop kan genieten van de ruimte en rust van het waddengebied: droogvallende zandbanken met vogels en misschien wel luierende zeehonden. Eenmaal op het eiland is er de gelegenheid voor het maken van een strandwandeling of een fietstocht door de duinen. ’s Avonds aan boord genieten we van de maaltijd waarna er een gezellig avondje aan boord kan worden doorgebracht of nog even het dorpje in om wat te gaan drinken in een van de leuke café's op het eiland.

Zondag na aan uitgebreid paasontbijt varen we de haven uit en zeilen we naar het volgende eiland. Bij mooi weer bezoeken we een zandbank bij laagwater. 

Maandag zeilen we weer richting naar Harlingen waar we 's middags rond 15.00 verwachten aan te komen.

Extra info

Maaltijden & drankjes
Tijdens de reis vaart er een kok mee die alle maaltijden verzorgd op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Koffie, thee en kraanwater zijn inbegrepen. Aan boord zijn ook overige drankjes als bier, wijn en fris aanwezig die u aan het einde van de reis met de schipper afrekent. Eet u vegetarisch of heeft u een allergie, dan wordt hiermee rekening gehouden. Wilt u dit dan bij uw reservering kenbaar maken! Wij vragen aan onze gasten een handje mee te helpen met klusjes als tafeldekken, afruimen  en afwassen.

Ligplaats en route naar het schip: Op de website vind u bij route, de exacte locatie waar het schip in Harlingen ligt. Het schip ligt  afgemeerd in de Nieuwe Willemshaven, bij station Harlingen-Haven richting zee, achter de grote loods. Het treinstation is vlakbij, op 500 meter loopafstand.  Het schip is herkenbaar aan de witte romp, witte opbouw en heeft 2 roodbruine masten.

Parkeren:de Haven is goed te bereiken per trein, bus of met de auto. Bewaakte parkeerplaats vlakbij de haven naast de Aldi. Prijs € 6,- per dag (alleen mogelijk om contant te betalen). Openingstijden: 08.00 - 20.00. Adres: Westerzeedijk 7 – 8862 PK te Harlingen. Reserveren via 06-23372947.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden: Bij eventuele ziekte of verhindering uwerzijds,  blijft de reissom of een gedeelte van de reissom verschuldigd. Annuleringsvoorwaarden:  tot 2 maand voor datum 50%,  2 tot 1 maand 75%,  1 maand tot 1 dag voor aanvang 90%. Voor dit risico kunt u een annuleringsverzekering afsluiten. Mochten wij om reden van verhindering of ziekte onzerzijds of bij onvoldoende deelname overgaan tot afgelasten, dan zal het reeds betaalde bedrag aan u teruggestort worden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze reis.

Meezeilreizen 2024

Begin ReisEinde Reis Info zeilreisPrijs MaaltijdenBeschikbaar
za 27 april 11.30 vr 03 mei 14.00 >> Zeiltocht IJsselmeer/ Zuiderzee stadjes
€675,- maaltijden €195,- ja
vr 17 mei 20.30ma 20 mei 16.00 >> Zeilweekend Pinksteren€425,-incl. maaltijden volpensionJa
vr 7 juni 11.00 zo 9 juni 16.00 >> Oerol op Mars - zeilweekend 3 dgn
€325,- ontbijt & lunch tijdens het zeilen op aanvraag
vr 14 juni 15.00 zo 16 juni 16.00>> Oerol op Mars - zeilweekend 3 dgn
€325,- ontbijt & maaltijden tijdens het zeilenja
vr 2 aug 20.30 zo 4 aug 16.00 >>Weekendje meezeilen€295,-incl. maaltijden volpensionja
do 29 aug 15.00 zo 1 sept 16.00Into The Great Wide Open Vlieland€295,- incl. ontbijt ja

Zeilen met Pinksteren

Heerlijk lang weekend meezeilen in de pinkstervakantie! Geniet in het voorjaar van de mooie natuur op het Wad en van de gezelligheid en het lekkere eten aan boord.

Weekend verblijven op  de eilanden Vlieland & Terscheling

 

TOP