Bed & breakfast Terschelling, de leukste Pinksterbestemming

Weekend arrangement  Bed & breakfast Terschelling en Vlieland

Een avontuurlijke Pinksterweekend. De focus van deze Voorjaars-Pinksterzeiltocht ligt bij Bed & breakfast, omdat de hoofdzaak van deze korte Pinkstervakantie het bezoek is aan de twee eilanden. En dus niet alleen op het zeilen. Het schip dient hier al hotelschip op Terschelling en Vlieland. Dit arrangement is een lang weekend aanbieding, inclusief alle maaltijden.

Dus een Voorjaars-Pinksterzeiltocht waar u alleen, met een vriend(in), familie of een klein groepje kunt inschepen. Eerdere zeilervaring is niet nodig!

Dit lange Pinksterweekend begint in Harlingen. En u hoeft dus geen veerboot kaartjes te kopen. Als de wind gunstig is hijsen we de zeilen.

Dus genieten van de ruimte en de frisse zeelucht van de Wadden, fietsen en wandelen in de duinen en langs het strand. Na de wandeling staat er iedere dag een heerlijke maaltijd voor u klaar. Maar ook tijdens de reis zijn er hapjes en soep,koffie,thee . Dus een zalige all inclusive met overnachting op de twee mooie wadden eilanden. 3 bemanningen leden staan altijd voor u klaar. En er kunnen maximaal 26 personen in schepen. Dus het is altijd gezellig aan boord.   Bij de scheepsbar in de salon is de bar open. Aan het einde van een vaardag proosten we op de gezellige dag en de belevenissen tijdens het varen.

TOP