STO GARANT

Uw Reisgeld volledig beschermd!
Uw boekingsbedrag beschermd bij STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Garantie geregeld | STO Garant

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302 [indien er sprake is van een pakketreis]. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Zeilschip Mars gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. De kosten hiervoor bedragen €15,- per boeking. STO Garant is een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan 'Zeilschip Mars', maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

Procedure

U ontvangt bij reservering van een zeilreis met Zeilschip Mars, de benodigde informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.

De dag na afloop van uw boeking wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan 'Zeilschip Mars'. Mocht 'Zeilschip Mars' (WatervastBV) voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO).  STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt. 

Hiermee heeft 'ZeilschipMars' zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van 'Zeilschip Mars' niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Uw boekingsbedrag beschermd bij STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Eenvoudig gebruik

Eenvoudig gebruik

Betaal snel en eenvoudig voor uw boeking met online betaalmethodes, in één keer of in termijnen.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Uw boekingsbedrag gewaarborgd door een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener.

 

 

 

TOP