Personeelsuitje zeilen

Een uitdagend en avontuurlijk personeelsuitje zeilen voor een dagje of een weekendje zeilen waar iedereen plezier aan beleefd.
Uw ideale outdoor personeelsuitje!

Voor de wind..

Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen. Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee of de voormalige Zuiderzee. Lekker actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Weekend zeilen Waddenzee of IJsselmeer

Zeiltocht naar de eilanden Vlieland of Terschelling.

Personeelsuitje zeilen Bent u toe aan een uitdaging, avontuur en plezier. Boek dan nu een outdoor personeelsuitje bij ons. Personeelsuitje Outdoor op het Water. Met zeilschip mars is niet alleen relaxed of spannend, maar ook zeker positief om de relaties in uw bedrijf te verbeteren.

Programma zeilweekend van vr 20.00 tot zo 1600 uur
De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren. Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. Zondag na het ontbijt zeilen we terug naar Harlingen.

Weekend zeilen naar het IJsselmeer vanuit Harlingen.

Ook een weekendtocht naar het IJsselmeer en de historische stadjes is een belevenis!
Vanuit Harlingen zijn de  historische stadje van Holland en Friesland aan het IJsselmeer, goed bereikbaar.

De Havens en stadjes rond het IJsselmeer hebben een rijke historie. In Noord Holland zijn Hoorn, Enkhuizen en Medemblik groot geworden in 17e eeuw, de tijd van de Hanze en VOC.  Aan de andere kant van het IJsselmeer liggen de havens van de karakteristieke Friese steden Workum, Stavoren, Lemmer en Makkum.

Huurprijs weekend zeilen

Huur schip met schipper bij volledige bezetting (34 personen).
Weekend vr 20.00 - zo 17.00
Vertrekhaven Harlingen

  • prijs €120,- per persoon bij volledige bezetting (max 34 p)
  • inclusief havengeld, toeristenbelasting, 2 motoruren p/d en bemanning.
  • Excl. schoonmaakkosten:

Mogelijkheden catering

Weekendarrangement  met catering.(vr 20.00 - zo 16.00)

  • Prijs: v.a. 25 personen € 195,- p.p.
    20-24 personen: € 235,- p.p.

Catering: 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch en 1x driegangen-diner. Verder koffie, thee en bij de borrel div. borrelhapjes.

Weekend of kort weekend zeilen

De weekendtocht begint zaterdag vanaf ca. 9.00 uur, inschepen vrijdagavond rond 20.00 uur.
Voor een kort weekend vertrekken we op vrijdagmiddag tot zaterdag 1800 uur.

De vaartijd bedraagt min. 4 à 5 uur waarbij we onderweg een omweg maken, langs bijvoorbeeld de zeehonden bank, waar meestal een kolonie zeehonden luieren.  Op zaterdag aan het eind van de middag kan men dan het eiland bezoeken. Een fietstocht door de duinen of naar het strand. In overleg en afhankelijk van het weer gooien we de trossen op vrijdagavond al los.|

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt een gezellig avondje aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.
Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na het diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.
Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

TOP