Dagtocht zeilen Waddenzee of IJsselmeer

 

Een gezellig en actief dag erop uit!

Verras uw vrienden, familie, personeel of zakenrelaties en trek er op uit voor een zeiltocht en een onbezorgd dagje uitwaaien: een geheel verzorgde dagje zeilen met zeillogger Mars.
In de haven van Harlingen gaan de trossen los. Vanaf 9 uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds bent u bij de bemanning in goede handen voor een ideaal  zeiluitje op het IJsselmeer. Een blauwe hemel en een mooie wind. Gunstige voortekenen voor een heerlijk dagje zeilen.

Het schip biedt u de ideale gelegenheid voor een gezellig dagtocht in Friesland naar het IJsselmeer. Historische stadjes als Enkhuizen, Medemblik, maar ook de Friese stadjes Workum of Makkum vormen een uitdagende zeilbestemming.

Programma dagje zeilen

Om 9.00 uur staat de bemanning klaar om uw gezelschap welkom te heten. Na de ontvangst met thee en koffie wordt er koers gezet richting het Wad. Rond de middag wordt aan boord van het schip de lunch geserveerd in de vorm van een uitgebreid buffet. Bij gunstig tij gaan we dan voor anker tussen de droogliggende zandplaten. Na deze heerlijke lunch wordt de zeiltocht voortgezet. Zeilend over de Waddenzee, afhankelijk van het getij, de stroming en de wind, wordt u één met de prachtige omgeving. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht. Spanning en ontspanning gaan hand in hand bij deze zeiltocht over het Wad. Na deze belevenis zeilt u weer richting Harlingen. Tijdens de zeiltocht kunt u onderweg genieten van een drankje en worden er borrelhapjes geserveerd. Tegen 18.00 uur legt het schip weer aan.

Mogelijkheden dagtocht zeilen:
Dagtocht  5 uur
Dagtocht  8 uur
Dagtocht 11 uur met diner , BBQ of buffet

Brochure dagtocht zeilen

DACHTOCHT 9.30 - 1800 uur

Dagtocht-arrangement 8 uur

Om 9.00 uur staat de bemanning klaar om uw gezelschap welkom te heten. Na de ontvangst met thee en koffie wordt er koers gezet richting het Wad. Rond de middag wordt de lunch geserveerd in de vorm van een uitgebreid buffet. Bij gunstig tij gaan we dan voor anker tussen de droogliggende zandplaten. Na deze heerlijke lunch wordt de zeiltocht voortgezet. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht.

DACHTOCHT 9.30 - 2000 uur

Dagtocht-arrangement 11 uur

Om 9.00 uur staat de bemanning klaar om uw gezelschap welkom te heten. Na de ontvangst met thee en koffie wordt er koers gezet richting het Wad. Rond de middag wordt aan boord van het schip de lunch geserveerd in de vorm van een uitgebreid buffet. Bij gunstig tij gaan we dan voor anker tussen de droogliggende zandplaten. Na deze heerlijke lunch wordt de zeiltocht voortgezet. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht.

DACHTOCHT 9.30 - 1800 uur

Dagtocht-arrangement 8 uur

Om 9.00 uur staat de bemanning klaar om uw gezelschap welkom te heten. Na de ontvangst met thee en koffie wordt er koers gezet richting het Wad. Rond de middag wordt aan boord van het schip de lunch geserveerd in de vorm van een uitgebreid buffet. Bij gunstig tij gaan we dan voor anker tussen de droogliggende zandplaten. Na deze heerlijke lunch wordt de zeiltocht voortgezet. U proeft het zoute water dat opspat tegen het schip en de heerlijke zilte zeelucht.

Groepsgrootte 20-35 € 85,- pp

Groepsgrootte 36-52 € 75,- pp

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP