Sail Harlingen Tallship races 2019, dagtochten en arrangementen.

Het grootste evenement van Nederland voor grote zeilschepen in 2014, is de Tallship Parade in Harlingen. Stap aan boord voor een dagtocht met uw relaties tijdens het Sail programma.

Lastminute aanbieding:
Dagtocht meezeilen Sail OUT Harlingen , >>LEES MEER

 

Sail Harlingen Tallship races 2014. Dagtochten
zeilen Waddenzee
Sail Harlingen Tallship races 2014. Dagtochten
Tallships races Harlingen 2014
zeilen brandarisrace Harlingen Terschelling
zeilen brandarisrace Harlingen Terschelling
zeilen brandarisrace Harlingen Terschelling

Algemeen

SAIL HARLINGEN 2014…BIJZONDER ZEILEVENEMENT

 

Het grootste zeilevenement 2014  in het noorden van Nederland!

Sail Harlingen vindt plaats van 3 t/m 6 juli 2014 en begint met een ongekend schouwspel  op 20 juni 2013. Dan  varen alle deelnemende Tall Ships naar Harlingen. De aanblik van al deze masten en schepen lijkt oude tijden te doen herleven.  Na binnenkomst zal de vloot te gast zijn in de haven van Harlingen. Op zondagmiddag is de uittocht in een fantastische Parade of Sail. Ook in de dagen dat de Tall Ships zijn afgemeerd in de haven is er alle reden om met uw gasten langs deze prachtige schepen te varen en te genieten van het zeilspektakel en de gezelligheid tijdens Sail Harlingen 2014.

Voor groepen en bedrijven zijn er – verspreid over de vier dagen  – in totaal acht dagdelen beschikbaar. Hieruit kunt u een keus  maken om uw relaties  te ontvangen. De dagdelen lopen ruwweg van ca. 10.30-15.00 waarbij u een lunchbuffet kunt boeken en van ca. 17.00-22.00 uur waarbij u een dinerbuffet kunt boeken.
Vrijdag en zaterdag nog dagdelen beschikbaar!

 

Programma

Dagtocht SAIL Harlingen 2014!!

Aan boord van een historisch zeilschip kunt u uw relaties dit nautisch spektakel tijdens Sail Harlingen mee laten beleven.

De Tall Ships en een aantal speciaal geselecteerde schepen van de Harlinger zeilvloot ontvangen u en uw gasten graag aan boord. De verschillende  schepen lenen zich uitstekend voor een receptie, feest, diner of lunch aan dek in deze bijzondere ambiance. Laat u verrassen tijdens dit unieke evenement. Een evenement waar u nog lang aan terug zult denken. 

SAIL IN PARADE donderdag 3 juli

Zeil mee tijdens deze indrukwekkende ‘Sail In Parade’. Geniet van de unieke ervaring om samen met uw gasten de vloot van The Tall Ships Races Harlingen 2014 binnen te halen. Een absoluut onvergetelijke ervaring. Te gast te zijn aan boord van één van de zeilschepen en samen met de Tall Ships de starthaven van The Tall Ships Races 2014 binnen te varen: Harlingen!

Prijzen vanaf € 115,- p.p. inclusief ontvangst, schip speciaal voor uw gezelschap en catering.

LUNCH, BORREL EN AVONDARRANGEMENTEN

U wordt met uw gasten ontvangen in een van onze speciaal ingerichte ontvangstruimtes. Wanneer uw gezelschap compleet is wordt u naar het door u gereserveerde schip begeleid. Samen met uw gasten maakt u deel uit van het decor van ’s werelds mooiste zeilschepen en duizenden flanerende bezoekers. Het eerste deel van de vaartocht gaat door de havens van Harlingen waar de Tall Ships en vele traditionele zeilschepen liggen. Na de rondvaart door de haven maakt u, afhankelijk van wind en getij,  een mooie zeiltocht over de Waddenzee. De avondarrangementen worden iedere avond op spectaculaire wijze afgesloten. Tijdens de vaartocht wordt u getrakteerd op diverse streekgebonden heerlijkheden.

Prijzen vanaf € 80,- p.p. inclusief ontvangst, schip speciaal voor uw gezelschap, vaartocht en catering.

SAIL OUT PARADE zondag 6 juli

Op zondag 6 juli maakt de vloot zich na een imposante Sail Out Parade op de Waddenzee klaar voor de start van de eerste etappe van the Tall Ships Race. Reserveer één van de traditionele zeilschepen of een Tall Ship en maak deel uit van het hoogtepunt van dit grootse evenement! Zodra uw gasten aan boord zijn gaan de trossen los om uiteindelijk in kiellinie aan de vele toeschouwers op de boulevard voorbij te varen. Een prachtig spektakel dat ongetwijfeld een blijvende herinnering zal zijn voor alle aanwezigen.

Prijzen vanaf € 115,- p.p. inclusief ontvangst, schip speciaal voor uw gezelschap en catering.

Data & Prijzen

DAGTOCHT ARRANGEMENTEN  SAIL HARLINGEN 2014

Lastminute aanbieding:
Dagtocht meezeilen Sail OUT Harlingen zondag 6 juni, >>LEES MEER

Luncharrangement  vr 4 en za 5 juli 

Aantal personen:max 53 pers
Periode:Vrijdag 4 juli en zaterdag 5 juli van 11.00-14.00 uur
Inclusief ontvangst, boardingpassen, huur schip en catering
Exclusief BTW, parkeren en drankjes
Prijs:€ 80.00 per persoon

U wordt met uw gasten omstreeks 10.30 uur ontvangen met een kopje koffie of thee in een van onze speciaal ingerichte ontvangstruimtes. Wanneer uw gezelschap compleet is wordt u naar het door u gereserveerde schip begeleid. Als iedereen aan boord is gaan de trossen los en start u de vaartocht met een rondvaart door de havens van Harlingen waar de Tall Ships en vele traditionele zeilschepen liggen. In en rond de haven zijn diverse activiteiten en demonstraties.

Na de rondvaart door de haven maakt u, afhankelijk van wind en getij, een mooie zeiltocht over de Waddenzee. Omstreeks 14.00 uur meert het schip weer af bij de ontvangstlocatie. Tijdens de vaartocht wordt u getrakteerd op een lunch met
diverse streekgebonden heerlijkheden.
Het parkeren is niet bij bovenstaande arrangementen inbegrepen. U kunt voor € 10,- (incl. btw) per auto parkeerplaatsen dichtbij de ontvangstlocatie reserveren. Eventuele pendeldienst met een bus is hierbij inbegrepen.

Drank is niet inbegrepen en zal op basis van nacalculatie worden gefactureerd. U kunt er ook voor kiezen de drank uit te kopen.
Prijs bedraagt: € 20,- p.p.

Catering tijden het Luncharrangement

Lunch
Grove mosterdsoep met uitgebakken spekjes en bieslook
Friesche kaassalade Van Fryske Riperkrite tsiis (kaas), broccoli, rode ui en augurk
Ham/prei salade van Friese woudham, prei, ei en appel
Proeverij van vlees en kaas: Boerenham, gekruide kip en rundergebraad, lokale kazen zoals; Tynjetaler en Oude Fries aangevuld met Franse brie
Saladebar: Met pluksla, rauwkost en enkele tafelzuren
Brood: Waddenbrood en pistoletjes met gezouten boter
Tegen een meerprijs kunnen de volgende uitbreidingen op de lunch worden besteld.
Luxe vissschotel Gerookte zalm, gekruide makreel, zoute haring, steurgarnalen, brado (gerookte haring) en huisgemaakte tonijnsalade. Begeleid door rode ui, kappertjes en citroen

 

 

Lastminute aanbieding:
Dagtocht meezeilen Sail OUT Harlingen  >>LEES MEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.